Elena Armas- Από την Ισπανία με απάτη

IMG_20231231_155057

Συγγραφέας: Elena Armas

Τίτλος: Από την Ισπανία με απάτη

Εκδότης: Εκδόσεις  Διόπτρα

Τιμή: 18.80€

Θα το βρείτε: ΕΔΩ.

Καλημέρα βρε παιδιά!

Πολύ γρήγορα επέστρεψα αλλά όφειλα το βιβλίο αυτό της Elena Armas να μην είναι στη σούμα με τα υπόλοιπα. Είναι το βιβλίο με το οποίο κυριολεκτικά άλλαξα χρόνο και εύχομαι να ισχύει αυτό που λένε πως όπως θα μπει ο χρόνος έτσι θα είναι κυλήσει και στην πορεία.

Η Καταλίνα είναι μια Ισπανίδα στην Αμερική, κάνει τη δουλειά που αγαπάει, έχει μια πολύ καλή φίλη, ωστόσο τα ερωτικά της πάνε κατά διαόλου. Το πρόβλημα έλλειψης συντρόφου γίνεται ακόμα μεγαλύτερο όταν ανακοινώνει στην οικογένεια της πως στο γάμο της αδερφής της θα έχει συνοδό τον Αμερικάνο φίλο της. Οι μέρες περνούν και μετά από κάποια αποτυχημένα ραντεβού , η Καταλίνα απελπισμένη αποδέχεται την πρόταση του Άαρον να την συνοδέψει… Ωστόσο ποιος είναι ο απώτερος σκοπός του γιατί δε γίνεται να το κάνει από την καλή του την καρδιά…ο Άαρον την αντιπαθεί! (την αντιπαθεί;;;)

Να ξεκινήσω από το όνομα της πρωταγωνίστριας που είναι τόσο ισπανικό και τόσο εύηχο; Να συνεχίσω με το ότι ο Άαρον πέρα από το κλασικό κουκλί που υπάρχει σε κάθε ρομαντζάδα είναι τόσο σταθερός, υποστηρικτικός, σου προσφέρει ασφάλεια και μιλάει και λίγα ισπανικά; Το βιβλίο αυτό είναι απίστευτα ρομαντικό με ένα ώριμο αρσενικό που ρε παιδί μου μέχρι κι εγώ θα του άφηνα τη ζωή μου στα χέρια του. Η Καταλίνα από την άλλη είναι μια τρελή ισπανίδα που η απελπισία την κάνει ακόμα πιο τρελή, αλλά αξιαγάπητη και πληγωμένη. Πόσο εύκολο είναι να αντιληφθείς σε μία τέτοια κατάσταση ποια είναι τα όρια της αλήθειας και ποια της απάτης;

Αν και πρώτα είχα στην κατοχή μου το δεύτερο βιβλίο της συγγραφέως «Συγκάτοικοι με ημερομηνία λήξης» το οποίο είναι ανεξάρτητο, χάρηκα που αυτό το βιβλίο ήταν η πρώτη επαφή με την πένα της Armas. Για να καταλάβετε πόσο πολύ μου άρεσε…οριακά σκέφτομαι το Σαββατοκύριακο να το διαβάσω ξανά (Σέβη ΜΗ, κάτσε δούλεψε!).

Αν θέλετε μια ρομαντική σαν χάδι ρομαντική ιστορία, επιλέξτε το! Αν το έχετε διαβάσει, πείτε μου εδώ ή σε μήνυμα πως σας φάνηκε, θα χαρώ πολύ!

Πολλούς βιβλιοφιλικούς χαιρετισμούς,

ypografi

Σχολιάστε